| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Büte Miklós/Narn08/ Dandártábornok

|
Posted: Wed Feb 17, 2010 10:07 am Post subject: Re: alapozás |
|
|
| Szasa wrote: | Sziasztok!
Most hogy már próbálom makettjeimből (és belőlem) a lehető legtöbbet kihozni, szeretnék alapozót is használni.
Viszont Tamiya Primer-t olcsóbban be tudnák szerezni, csak nem tudom hogy hozzá csak a Lacquer Thinner-e csak a jó, vagy esetleg a Gunze Surfacerhez való kék üveges hígítója is megfelel? Hígítóm ugyanis csak az van még. Vagy inkább akkor válasszam a Surfacer 1000-est? Ugyanaz a minőség a két márka?
Szasa |
Szerintem jó lehet, mert a festékekhez is jó. Szoktam Tamiyát Gunze higítóval használni minden gond nélkül meg fordítva is. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Szasa Honvéd

|
Posted: Wed Feb 17, 2010 8:55 am Post subject: alapozás |
|
|
Sziasztok!
Most hogy már próbálom makettjeimből (és belőlem) a lehető legtöbbet kihozni, szeretnék alapozót is használni.
Viszont Tamiya Primer-t olcsóbban be tudnák szerezni, csak nem tudom hogy hozzá csak a Lacquer Thinner-e csak a jó, vagy esetleg a Gunze Surfacerhez való kék üveges hígítója is megfelel? Hígítóm ugyanis csak az van még. Vagy inkább akkor válasszam a Surfacer 1000-est? Ugyanaz a minőség a két márka?
Szasa |
|
| Back to top |
|
 |
K-Ferro Zászlós

|
Posted: Wed Feb 10, 2010 1:14 pm Post subject: |
|
|
Don!
Köszönöm ezt a cikket! El is kezdtem magyarra fordítani.  |
|
| Back to top |
|
 |
Don Őrnagy

|
Posted: Tue Feb 09, 2010 1:09 pm Post subject: |
|
|
Mykman!
A zipekben vannak még képek, onnan egy részétt le tudod szedni, ami a fórumon már nincs fenn. Hát én is remélem h a korábbiakról is felrakja valaki, bár a vedöring nagy része lekövethető ezekből. A többi már "csak" az alapfestés.
ui: bocs közben böngésztem tovább, hát tényleg felrakta a legelejétől, ami viszont nincs a zipekben. _________________ Bujdosó Antal - Don
www.ruinsandthings.blogspot.com |
|
| Back to top |
|
 |
mykman Zászlós

|
|
| Back to top |
|
 |
Don Őrnagy

|
|
| Back to top |
|
 |
Brother Hooligan Hadnagy

|
Posted: Fri Jan 22, 2010 7:36 pm Post subject: |
|
|
én még eccer fújtam terpentint egy 5 négyzetméteres szobában. kemény volt... csőlátás zúgás meg minden amit akartok. én louvre szagmentes terpentint használok most és az nagyon jó! iszonyat finoman lehet vele dolgozni és nem hagy nyomot. _________________ ┌∩┐(◕_◕)┌∩┐
 |
|
| Back to top |
|
 |
Salieri Zászlós

Joined: 09 May 2009 Posts: 277 Location: Sajószentpéter,B.A.Z.m.,Hungary
|
|
| Back to top |
|
 |
Don Őrnagy

|
|
| Back to top |
|
 |
Illés Balázs Hadnagy

Joined: 18 Oct 2007 Posts: 994 Location: Budapest/Jászberény
|
Posted: Thu Oct 29, 2009 8:24 pm Post subject: |
|
|
| Varga Tibor wrote: | | Illés Balázs wrote: | Én kicsit igen, de már csak izlés dolga, ahogy jobb az adott pisztolynak, attól is függ... Próblgasd!
Balu |
azt hittem balu te szívókával fújsz és azért higítod hogy jobb legyen a fíííling  |
Hát azért is...  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Varga Tibor Őrnagy

|
Posted: Thu Oct 29, 2009 8:24 pm Post subject: |
|
|
| Illés Balázs wrote: | Én kicsit igen, de már csak izlés dolga, ahogy jobb az adott pisztolynak, attól is függ... Próblgasd!
Balu |
azt hittem balu te szívókával fújsz és azért higítod hogy jobb legyen a fíííling  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Illés Balázs Hadnagy

Joined: 18 Oct 2007 Posts: 994 Location: Budapest/Jászberény
|
Posted: Thu Oct 29, 2009 8:21 pm Post subject: |
|
|
Én kicsit igen, de már csak izlés dolga, ahogy jobb az adott pisztolynak, attól is függ... Próblgasd!
Balu _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Baranyai Attila Feldmarschall

|
Posted: Thu Oct 29, 2009 6:09 pm Post subject: |
|
|
Szia!
Azért Air mert már hígítva van!
Én személy szerint nem hígítom.. _________________ Batya
"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben."Winston Churchill
 |
|
| Back to top |
|
 |
Puma Zászlós

Joined: 27 Jun 2009 Posts: 101 Location: Dunaszerdahely, Szlovákia
|
Posted: Thu Oct 29, 2009 6:04 pm Post subject: |
|
|
Sziasztok
Ha már a Vallejo festékekről volt szó, akkor a Model Air festéket is kell higitani? Mert nekem eléggé hignak tűnik. Vagy esetleg olyan mint a Revell pisztolyhoz való festékei? _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Varga Tibor Őrnagy

|
Posted: Wed Sep 30, 2009 2:59 pm Post subject: |
|
|
Szia, legjobb vízzel, tiszta vízzel. Inkább több vékony réteggel dolgozz. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|