| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Z Zászlós

|
Posted: Fri May 09, 2008 8:17 pm Post subject: |
|
|
[quote=" | Quote: | | vitarisi"]Vicc volt. | [/quote]
A vicces magas labdát is leütik.Majd iszunk rá sört Berényben!
Üdv,Z  |
|
| Back to top |
|
 |
vitarisi Zászlós

Joined: 14 Apr 2008 Posts: 104 Location: Magyarország, Budapest
|
Posted: Fri May 09, 2008 10:00 am Post subject: |
|
|
Vicc volt. _________________ "A legfontosabb az, hogy saját munkánk boldoggá tegyen, de közben tiszteljük másokét is!" (by Mig) |
|
| Back to top |
|
 |
Z Zászlós

|
Posted: Thu May 08, 2008 8:05 pm Post subject: |
|
|
...de közben tiszteljük a másokét!
Vitarisi!
He,he, he! Off!
Üdv,Z  |
|
| Back to top |
|
 |
vitarisi Zászlós

|
Posted: Wed May 07, 2008 9:20 am Post subject: |
|
|
Jó, én kérek elnézést! Lúzer japók  _________________ "A legfontosabb az, hogy saját munkánk boldoggá tegyen, de közben tiszteljük másokét is!" (by Mig) |
|
| Back to top |
|
 |
Illés Balázs Hadnagy

Joined: 18 Oct 2007 Posts: 995 Location: Budapest/Jászberény
|
Posted: Tue May 06, 2008 7:46 pm Post subject: |
|
|
| destroyka wrote: | vitarisi a japánok nagyon nem tudnak festeni az építés az amiben jók. Ami a videón van az egy gyors munka, valami tv műsorból, a királytigris itt meg egy preciziós építés.
Témához szólva, szerintem nagyon realisztikus lett, sok képen így néz ki a fehér meszelés, várom a folytatást  |
Hát igen a hajlakkos technika előnye, hogy nagyon realisztikus meszelést vagy felpattogzott festést lehet vele csinálni. Szerintem ezt a hatást máshogy még nem nagyon sikerült elérni.
A hátránya viszont, hogy tényleg vastagabb festékréteget eredményez. Ezért mondjuk 72-ben szerintem annyira nem is szerencsés, viszont 35-ben már lehet tolerálni a vastagságot a hatás fejében.
Balu |
|
| Back to top |
|
 |
Varga Tibor Őrnagy

|
Posted: Tue May 06, 2008 6:58 pm Post subject: |
|
|
vitarisi a japánok nagyon nem tudnak festeni az építés az amiben jók. Ami a videón van az egy gyors munka, valami tv műsorból, a királytigris itt meg egy preciziós építés.
Témához szólva, szerintem nagyon realisztikus lett, sok képen így néz ki a fehér meszelés, várom a folytatást  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
vitarisi Zászlós

|
Posted: Tue May 06, 2008 6:47 pm Post subject: |
|
|
Kedves Gszaszko!
Munkád szép lett, nem azt akartam az öreg japonáze videójával becsmérelni "hogy az bezzeg jobb" . De egyébként érdemes ezeket a videókat megnézni mert nagyon ötletes technikákat használnak, sok makettről mutatnak hasznos bemutatót (Tigris, Kübel, figurák, Halftrack , Sherman...stb), és nagyon szépen dolgoznak benne, jó nézni! Való igaz hogy a te Tigriseden alkalmazott hajlakkos technika jóval kifinomultabb szebb hatást adó eljárás, de azért azt nem mondanám h móváron csak úgy elmennék a japán által készített makett mellett! Ha nagy a tömeg akkor biztos (mondjuk a dio amit csinált hozzá tényleg nem lett nagy szám, de maga a jármű szerintem szép lett)
Üdv
vitarisi _________________ "A legfontosabb az, hogy saját munkánk boldoggá tegyen, de közben tiszteljük másokét is!" (by Mig) |
|
| Back to top |
|
 |
Rumcajsz Zászlós

|
Posted: Tue May 06, 2008 9:54 am Post subject: |
|
|
Szia!
Nekem tetszik. A folyatás meg a filterek után szerintem nagyon "élő" lesz. _________________ --
Krizsó |
|
| Back to top |
|
 |
gszaszko Zászlós

Joined: 02 Aug 2007 Posts: 333 Location: Tipperary town, Ireland
|
Posted: Tue May 06, 2008 8:34 am Post subject: |
|
|
Háát gyerekek, erre a technikára mindent lehet mondani csak azt nem hogy látványos. Így 640x akármennyiben lehet hogy jól néz ki, de az a fehér amit visszamos olyan vastag hogy pótpáncélnak is elmenne!
Egy Moson szinvonalú versenyen kb így mennél el mellette: jó, jó, jó, jó(Cenzúra!!), jó, jó, jó. És ebből egyik jó sem ezt a féllánctalpast tükrözte! _________________ Cheers from Ireland
Gergő |
|
| Back to top |
|
 |
Vrbovszki Áron /IRon/ Moderator

Joined: 02 Aug 2007 Posts: 1145 Location: Valahol Japánban, de nem értem a táblán a jeleket...
|
Posted: Tue May 06, 2008 6:29 am Post subject: |
|
|
hmm nem is tudtam hogy ilyen jól beszélek japánul, többször is értettem hogy a "féllánctalpasról" beszél  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
g.laca Őrnagy

|
|
| Back to top |
|
 |
vitarisi Zászlós

|
Posted: Mon May 05, 2008 9:22 pm Post subject: |
|
|
Balu!
Én még nem próbáltam, de ez elég komolyan oldja a cuccot való igaz. Ezen az alapon terpentinnel vagy vmi hasonlóval is át lehetne mosni... _________________ "A legfontosabb az, hogy saját munkánk boldoggá tegyen, de közben tiszteljük másokét is!" (by Mig) |
|
| Back to top |
|
 |
Illés Balázs Hadnagy

|
Posted: Mon May 05, 2008 8:02 pm Post subject: |
|
|
| vitarisi wrote: | Érdekes...Nekem nem mattult be, pedig Vallejo festékre nyomtam Vallejo lakkot...na mindegy! Viszont ezzel a hajlakkos technikával kapcsolatban: láttam egy videót amin a japán mester festék tisztító folyadékkal mossa át az álcázót majd azt pár perc után egy ecsettel feltöredezteti...Elég meggyőző!
http://www.youtube.com/watch?v=sD35oS4ce90&feature=related |
Szia vitarisi!
Szerintem a sima hajlakkos technikával sokkal finomabb kopásokat lehet csinálni. Ez a cucc nagyon le oldja a festéket.
Balu |
|
| Back to top |
|
 |
Illés Balázs Hadnagy

|
Posted: Mon May 05, 2008 8:01 pm Post subject: |
|
|
| Krisztian wrote: | Szia Gergő!
Nekem úgy tűnik, mintha mindenhol egységesen kopna. Nekem túl szabályos. Te mit gondolsz?
|
Na én is pont ezt mondom!  |
|
| Back to top |
|
 |
Krisztian Őrnagy

|
Posted: Mon May 05, 2008 5:38 pm Post subject: |
|
|
Szia Gergő!
Nekem úgy tűnik, mintha mindenhol egységesen kopna. Nekem túl szabályos. Te mit gondolsz?
| romsitsa wrote: | | Bár a tigirseket ránézésre precízen meszelték, de mégis emberek csinálták, meg merem kockáztatni, pemzlivel |
Láttam képet ahol partfissal. Sőt Kálmán mutatott cirokseprűset is.  _________________ http://www.thebodi.hu
http://www.bodiart.blogspot.com |
|
| Back to top |
|
 |
|